fbpx

Redescoperă gustul de altădată

Compoturi, gemuri și dulcețuri, zacuscă și zarzavaturi! Ce minunate arome și gusturi!

Cu siguranță, fiecare dintre noi are amintiri dragi din vremurile de odinioară. Din vremuri în care totul era proaspăt, natural, cu gust. Nu de puține ori tânjim în zilele de astăzi după mâncarea neprihănită, neatinsă de niciun fel de aditiv sau conservant. Și e firesc să ne dorim tot ce e mai bun pentru noi și pentru copiii noștri, să regăsim gustul fructelor și al legumelor crescute în grădină, aroma dulcețurilor și savoarea compotului cu aportul de zahăr adecvat.

Aici, la Conacul Goruni, pasiunea pentru gustul bun nu-i de azi de mâine. Străbunicii noștri au început acest meșteșug acum aproape 100 de ani, iar faptul că generații după generații le-au urmat calea, este poate cea mai mare moștenire pe care o puteau lăsa.

Produsele pe care le facem astăzi au la bază rețete lăsate de străbunica și bunica noastră. Fiecare produs este străin oricărui conservant și aditiv nociv organismului nostru și cunoaște doar ingrediente naturale: miere, zahăr și sare. Cine își amintește cu drag de vremurile petrecute la bunica, de clătitele cu dulceață sau de zilele de toamnă în care aroma magiunului se răspândea peste tot în gospodărie va regăsi „gustul de odinioară” în oricare dintre produsele noastre.

Te invităm să descoperi gustul bun și natural al dulceții de cireșe, combinația de arome din gemul de caise cu miez de nucă sau din soteul de legume. Tot ce mai bun de pus pe masă și de oferit celor dragi găsești și poți să comanzi aici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *